Købsaftale

Jeg (Ditte) rejste til Kenya i August 2016 for, at kigge på en grund. Inden afrejse havde jeg undersøgt mine kontakter, da jeg tænkte, det kunne blive noget kompliceret og ikke selv har erfaring med køb af grund. Jeg havde mine bekymringer, men blev nødt til at være optimist. For hvis ikke jeg troede på det, hvem skulle så?

Jeg havde fået kontakt til nogle, der havde en grund til salg oppe i det nordlige Kenya. Min største bekymring var, hvordan jeg vidste, dette var den rigtige grund. Men som så mange gange før, tænkte jeg, at mavefornemmelsen måtte være svaret. Grundene i det nordlige Kenya var ikke den størrelse, som jeg ønskede, og de var alle meget ujævne.

Jeg tog tilbage til Nairobi og havde egentlig tænkt, at det nok ikke blev denne gang, jeg ville finde en grund. Kort efter ankomsten til Nairobi blev jeg kontaktet ang. grund i Mombasa. Der var 3 mulige grunde, så jeg rejste nu til Mombasa.

Mombasa ses som kenyanernes paradis, hvilket havde gjort, at jeg ikke havde troet, det kunne blive der, da det kunne være meget dyrt. Det kunne ellers have været perfekt, så derfor skulle det have et forsøg. Endelig fandt hun grunden, det skulle være. Herefter mødte jeg ejerne til grunden og indgik købsaftalen.

Børnehjemmets grund i Mombasa